Aparat dentar Invizibil

By Dental Praxis

TEHNOLOGIE AVANSATA MADE IN GERMANY

Ce este MODERN CLEAR ALIGNER?

Aparatul dentar Modern Clear Aligner este unul dintre cele mai moderne tratamente de îndreptare a dinților, fiind o alternativă invizibilă a aparatelor dentare cu brackeți. Acesta are structura unei gutiere transparente și permite corectarea problemelor de aliniere a dinților. Aparatul este mobil, simplu, ușor, personalizat, confortabil, nu prezintă restricții alimentare și aproape imposibil de observat.

Avantajele Modern Clear

Atunci când vorbim despre alinierea corectă a dinților, vorbim despre estetică și sănătate deopotrivă.

Complet digital

Este un aparat dentar 100% personalizat, aliniatorii se proiectează pe baza situației clinice a fiecarui pacient, in urma scanării arcadei dentare de către medicul stomatolog.

Scanare 3D

Este proiectat și realizat utilizând tehnologie avansată de imagistică 3D computerizată.

Igienă dentară

Permite menținerea unui nivel optim de igienă dentară, pe toată durata tratamentului; se poate dezinsera ori de câte ori suntem nevoiţi să realizăm curătarea dinților.

Avantaje principale:

 • Precizie micronica
 • Minim invaziv
 • Rezolutie excelenta
 • Workflow digital (CAD/CAM)
 • Rezultate clinice perfecte

Scanare 3D intraorala

Folosind tehnologie de ultima generatie, oferim pacientilor nostri cea mai avansata metoda de scanare 3D intraorala bazata pe scanner-ul Medit i500. Scanarea 3D a danturii ne permite sa vizualizam intr-un spatiu digital toate imperfectiunile si defectele cu un grad extraordinar de precizie.

Scanarea 3D a danturii reprezinta un salt tehnologic urias pentru stomatologia high-tech a secolului 21 si reprezinta primul pas in modelarea aparatelor dentale Modern Clear

Intrebari frecvente

Răspunsuri la cele mai frecvente întrebari pe care le primim de la pacienții noștri.

 • este un aparat dentar 100% personalizat, aliniatorii se proiectează pe baza situației clinice a fiecarui pacient, in urma scanării arcadei dentare de către medicul stomatolog;
 • este proiectat și realizat utilizând tehnologie avansată de imagistică 3D computerizată;
 • nu este un aparat fix, se poate îndeparta în orice moment de către pacient, fără intervenția medicului;
 • acționează programat asupra fiecărui dinte;
 • aliniatorii se schimbă la fiecare doua săptamâni, deplasând treptat dinţii către poziţia proiectată;
 • aliniatorii sunt confecţionaţi din material termoplastic rezistent;
 • permite menținerea unui nivel optim de igienă dentară, pe toată durata tratamentului; se poate dezinsera ori de câte ori suntem nevoiţi să realizăm curătarea dinților.

Pentru că MODERN CLEAR ALIGNER îndreaptă dinții folosind o serie de aliniatori detașabili aproape invizibili, care sunt adaptați special la dinții dumneavoastră. Pe măsură ce înlocuiți fiecare aliniator, odată la două săptămâni, dinții dumneavoastră vor migra – puțin câte puțin, săptămână după săptămână, deplasându-se treptat spre poziția finală proiectată.

Aliniatorii( gutierele) MODERN CLEAR ALIGNER pot fi scose în orice moment în timpul tratamentului, puteți mânca orice doriți, vă puteți menține o bună igiena orală și îi puteți scoate pentru scurt timp la ocazii speciale.

Durata unui tratament variază de la caz la caz, în funcție de complexitatea fiecărei probleme legate de îndreptarea dinților. Medicul este cel mai în măsură să stabilească cum se potrivește cel mai bine MODERN CLEAR ALIGNER situației și obiectivelor cazului dumneavoastră și pentru a cădea de acord asupra celei mai bune conduite de urmat.

Studiu de caz

Aparatul dentar MODERN CLEAR ALIGNER poate fi o soluţie optimă de tratament pentru o serie de afecţiuni ortodontice

INAINTE

10 luni de tratament

DUPA

Ȋnghesuiri dentare

Pacientul prezintă înghesuiri dentare si dinti rotati ce provoacă probleme estetice,de igienă și chiar parodontale. Molarii de minte care nu au suficient spațiu în timpul erupției,duc la inghesuiri dentare. Tratamentul a fost realizat în 10 luni și constă în extracția molarilor de minte și apoi derotarea și alinierea dinților. Poziția dinților este fiziologica, funcțională și estetică.

INAINTE

3 luni de tratament

DUPA

Treme şi diasteme ( spaţii interdentare mari)

Pacientul prezintă spațieri dentare datorate unei arcade hiperdezvoltate și dinți mai mici. Aceste spatii mari și inestetice au fost rezolvate în 3 luni , prin aducerea dinților într-o poziție fiziologică, naturală, funcțională și estetică.

Recenzii si testimoniale

Perfect!

Suntem pacienții acestei clinici de peste 10 ani , și de fiecare dată am fost foarte mulțumiți de serviciile oferite, am recomandat tuturor prietenilor noștri. Mulțumim pentru răbdare, înțelegere și profesionalism. Mult succes în continuare!

- Paul S.
01/07/2018

De neinlocuit!

Mersul la dentist a fost întotdeauna cel mai neplăcut lucru, până când am avut norocul de a ajunge la Dental Praxis. Acum nu mai locuiesc în țară, dar tot aici revin dacă am probleme cu dantura. Nu i-aş schimba pt nimic!!!

- Kinga van H.
15/11/2019

Foarte mulțumită

Recomand cu toată încrederea pe D-nul dr.Andrei Valeanu! THE BEST!🔝🔝🔝

- Damaris D.
14/10/2020

Profesionali!

Foarte buni profesional, organizati, mediu placut , grija, intelegere si tact fata de pacient.

- Mari B.
16/11/2018
We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.